Vi skapar allt mellan himmel och jord,
så länge det är digitalt.

Här hittar du några av våra produktioner. Det har blivit ett gäng mobilappar, webbar, kampanjsidor, filmer samt en egen tjänst för vinälskare. Vi är väldigt digitala som du kan se och tror att analoga problem många gånger också behöver en digital lösning.

Produktionerna vi gör på Sunny at Sea är vanligtvis på uppdrag av varumärken, reklam- & mediabyråer. Det händer även att privatpersoner har en (bra) idé, men saknar finanserna att utveckla den. Så de söker upp oss för ett samarbete.

 
Oslo Stories

Oslo Stories

Oslo Stories

Varuhuset Steen & Strøm i Oslo ville hjälpa invånarna i Oslo att hitta den bästa maten, shoppingen, klubbarna och smultronställena.

Sunny at Sea tog tillsammans med Electricbrandy fram plattformen Oslo Stories som ger lokalbefolkningen möjlighet att dela med sig av sina tips och upplevelser från staden.

Ladda ner "Oslo Stories" till din mobil på AppStore eller surfa in via www.steenogstrommagasin.no

Barrel

 

Conny, Ronny, Johnny... eller Sonny?

Till alla blivande föräldrar har Sunny at Sea och IUM skapat Namngeneratorn. En fiffig tjänst som hjälper er hitta och jämföra era favoritnamn till babyn. Hoppas ni kommer överens! Siten är byggd “responsive”, det vill säga att den skalar om sig själv automatiskt beroende på vilket slags enhet du använder, oavsett om det är en stationär dator, surfplatta eller smart phone.

Testa själv på www.namngeneratorn.se

 

Barrel

Konsumentwebb för inspiration och produktportfölj.

Barrel

Inte som andra importörers hemsidor

Sunny at Sea vann uppdraget att få bygga om Pernod Ricards konsumentwebb (tidigare Provaguiden) till något annorlunda. Vi skapade Barrel. En webb med magasinkänsla späckad med redaktionellt material och smarriga produkter.

Besök Barrel här: www.barrel.nu

Barrel

 

Min vinkällare

Har du svårt att minnas dina favoritdrycker? Vill du ha tips och idér från vänner?
Ladda ner Min Vinkällare på Mac AppStore. En produkt från Sunny at Sea.

Min Vinkällare

Samla. Dela. Inspireras.

Min Vinkällare är en tjänst för dig som vill komma ihåg och samla dina favoritviner. Du får även tillgång till dina vänners favoriter och deras passande recept. Tipsa en vän om ett gott vin eller låt dig inspireras av en väns vinkällare. Sök detaljerat på kryddningar, ingredienser och maträtter eller brett för att sortera efter det du är sugen på. Ställ en fråga till sommelierer och få spännande tips och råd. Få smaskiga recept och vin som passar ihop eller se vilka viner som är populärast bland användarna. Läs mer på minvinkallare.se

Malibu, Kahlua och Absolut Vodka

Sunny at Sea fick i uppdrag att skapa interna mobilappar till Malibus, Kahluas samt Absolut Vodkas personal världen över. Syfter var att samla case, idéer och kontaktuppgifter så man enkelt kan ta del av kampanjer, produktlanseringar och events för respektive varumärke på varje enskild marknad. 

 Absolut mobile

Tibble web

Tibble Gymnasium

Tibble Gymnasium är Sveriges största friskola med över 1200st elever i dagsläget. Sunny at Sea fick i uppdrag att se över hemsidan med design och struktur samt en enklare inspirationsfilm för att visa vilka fantastiska lärare och elever som går på skolan. Vi jobbar vidare med Tibble Gymnasium, och snickrar nu på en Native App åt eleverna, där de kan få snabb info om läxor, skolmat och håltimmar direkt i sin mobil. 

Tibble

Gram

Gram

Sunny at Sea vann uppdraget att ta fram ny struktur, design och webbshop för svenska skomärket Gram. Utmaningen var att skapa en enkel webbshop och samtidigt lyfta fram Grams unika koncept och design. Köp ditt egna par nu!

Gramstore

  

Coca-Cola at Work

Coca-Cola at Work



Coca-Cola At Work säljer varm och kall dryck till företag runt om i Sverige. Sunny at Sea fick i uppdrag att göra den befintliga sajten gladare och med mer fokus på produkterna. Sajten skulle kännas enkel och på ett snabbt sätt visa Coca Cola At Works produktutbud, utan en massa text.

Sajten är byggd i EPiServer för att vara så enkel som möjligt för de olika redaktörerna att uppdatera och underhålla. Tack Coca Cola för förtroendet!

Besök siten på atwork.coca-cola.se

Coca-Cola at Work
 

Friggs hälsotest

Friggs Hälsotest

Känner du någon trött vän? Eller är du själv lite hängig? Ta reda på vilken hälsococktail du behöver genom att göra Friggs Hälsotest i mobilen eller på Facebook. Sunny tog fram en Facebook-App samt en mobilanpassad webb med SMS-kuponger för att skapa köp. Ett samarbete med Food & Friends.